Session

26.04.2020     14:00–15:30

Title:
GS 3
ATLS - Region XV, challenges and possibilities
Type:
Guest Symposia

26.04.2020
14:00–15:30

Title:
GS 3
ATLS - Region XV, challenges and possibilities
Type:
Guest Symposia


14:00–14:15
Region XV challenges
Jørgen Joakim Jørgensen (Oslo/NO)
Talk time: 15 min


14:15–14:30
ATLS / ATLS Flex / ATLS partnership
Andrew Baker (Durban/ZA)
Talk time: 15 min


14:30–14:45
TEAM
Maria Jimenez (Whittier/US)
Talk time: 15 min


14:45–15:00
NTMC
Christine Gaarder (Oslo/NO)
Talk time: 15 min


15:00–15:15
Basic Emergency Care
Teri Reynolds (Geneva/CH)
Talk time: 15 min


15:15–15:30
Panel discussion
Jørgen Joakim Jørgensen (Oslo/NO), Andrew Baker (Durban/ZA), Maria Jimenez (Whittier/US), Christine Gaarder (Oslo/NO), Teri Reynolds (Geneva/CH)
Talk time: 15 min