Session

26.03.2021     17:00–18:30

Title:
Loeffler-Frosch award and lectures
Type:
Award session

26.03.2021
17:00–18:30

Title:
Loeffler-Frosch award and lectures
Type:
Award session


17:00–17:01
Welcome Note
Ralf Bartenschlager (Heidelberg/DE)
Talk time: 1 min


17:01–17:03
Laudatio GfV Award 2020
Martin Schwemmle (Freiburg/DE)
Talk time: 2 min


17:03–17:08
Presentation GfV Award 2020
Vancouver Thiprampai Thamamongood (Freiburg/DE)
Talk time: 5 min


17:08–17:10
Laudatio GfV Award 2021
Volker Thiel (Bern/CH)
Talk time: 2 min


17:10–17:15
Presentation GfV Award 2021
Tran Thi Nhu Thao (Bern/CH)
Talk time: 5 min


17:15–17:17
Laudatio DZIF Award 2020
Matthias Selbach (Berlin/DE)
Talk time: 2 min


17:17–17:22
Presentation DZIF Award 2020
Boris Bogdanow (Berlin/DE)
Talk time: 5 min


17:22–17:24
Laudatio DZIF Award 2021
Jan Rupp (Lübeck/DE)
Talk time: 2 min


17:24–17:29
Presentation DZIF Award 2021
Alexander Lercher (New York, NY/US)
Talk time: 5 min


17:29–17:34
Presentation DZIF Award 2021
Kevin Ciminski (Freiburg/DE)
Talk time: 5 min


17:34–17:42
Laudatio Loeffler Frosch Award 2020
Frank Kirchhoff (Ulm/DE)
Talk time: 8 min


17:42–18:02
Presentation Loeffler Frosch Award 2020
Daniel Sauter (Tübingen/DE)
Talk time: 20 min


18:02–18:10
Laudatio Loeffler Frosch Medal 2020
Thomas Stamminger (Ulm/DE)
Talk time: 8 min


18:10–18:30
Presentation Loeffler Frosch Medal 2020
Helga Rübsamen-Schaeff (Wuppertal/DE)
Talk time: 20 min